0264 - 550459, 0269 - 210855
0264 - 414397, 0269 - 232278
Home
Despre noi
Programe
ECDL
Parteneri
Noutati
Contact

MISIUNE, VIZIUNE  ŞI VALORI

Misiune:
Misiunea noastra este de a forma specialiști, funcționari publici profesioniști, bine pregătiți și capabili să asimileze și să-și însușească standardele de performanță de la nivelul Uniunii Europene. De aceea suntem preocupați, în primul rând, de valoarea lectorilor, de calitatea informațiilor pe care le furnizăm și de relația strânsă cu partenerii nostri.

Viziune: 
C.R.F.C.A.P.L Cluj-Napoca își dorește să devină prima alegere a institutiilor publice in domeniul perfecționarii și formării continue a personalului propriu, să caștige încrederea și recunoașterea acestora prin calitatea serviciilor pe care le oferă.

Valori:
Valorile noastre sunt bazate pe respect, calitate și profesionalism. Respectul pentru cursanții noștri înseamnă respectul pentru noi înșine. Suntem o echipă de profesioniști puși în slujba performanței. Performanțele dumneavoastră reprezintă singurul instrument real de evaluare a eforturilor noastre.
Succesul dumneavoastra înseamnă și succesul nostru!
Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală
Cluj-Napoca
are ca obiect de activitate formarea continuă a aleşilor locali, a funcţionarilor publici şi a personalului contractual din administraţia publică din aria teritorială arondată:  Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita şi Alba.

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene

Agentia Nationala a Functionarilor Publici

 

 

Home | Despre noi | Programe | ECDL | Parteneri | Noutati | Contact

Copyright © 2007 - CRFCAPL Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate.